• 1/1
07/11/2018 - Joko tunnet?

Arkimeikin avaintuotteet: Avène Couvrance

Couvrance-tuotteet on kehitetty häivyttämään ja peittämään kaikenlaisia ihon virheitä. Tuotteet soveltuvat herkälle iholle ja ne on kehitetty yhteistyössä plastiikkakirurgien ja ihotautilääkärien kanssa.

Peitä

Couvrance Concealer Stick -peitepuikkoa voi käyttää erilaisten ihovirheiden – kuten couperosan, arpien, tummien silmänalusten, syntymämerkkien tai pigmenttiläiskien – peittämiseen. Saatavana kolme eri sävyä: vihreä, keltainen ja koralli.

Tasoita

Couvrance Compact Foundation Cream Comfort -meikkivoide sopii normaalille, kuivalle ja pintakuivalle iholla. Saatavana kolme luonnollista sävyä: hyvin vaalea beige (Porcelaine), vaalea lämmin beige (Naturel) ja tumma lämmin beige (Sable).

Couvrance Fluid Foundation Corrector -värivoide on helppo levittää ja se jättää iholle mattapinnan. Sopii kaikille ihotyypeille, sävyinä hyvin vaalea beige (Porcelaine), vaalea beige (Natural) ja lämmin vaaleahko beige (Beige).

Couvrance Concealer Pen -peitekynässä on mukana levitystä helpottava sivellin. Tuote soveltuu erityisesti ryppyjen ja juonteiden häivyttämiseen.

Viimeistele

Couvrance Mosaic Powder -mosaiikkipuuteria käytetään irtopuuterin tapaan koko kasvoille sitomaan meikin ja poistamaan iholta kiiltoa. Saatavana kolme luonnollista väripalettia: läpikuultava (Translucent), heleä (Natural glow) ja aurinkopuuterimainen (Bronzer).

Couvrance High-Tolerance Mascara on 3-in-1-ripsiväri, joka tuuhentaa, pidentää ja erottelee ripset. Vesiliukoinen ja hellävarainen ripsiväri sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Väreinä musta ja ruskea.

Kysy lisää apteekista!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen